суботу, 24 жовтня 2015 р.

Українське - неформат?

Є в Туреччині музичний канал типу нашого М1. Скільки не дивлюсь його - показує рідну турецьку музику. Гарний, стандартний,  хоч нічого особливого в принципі. Такий канал і не один, має будь яка поважаюча себе країна.
Дивлюсь і мрію - коли така будденна, практично побутова річ з'явиться у нас? Та й чи з'явиться?...
Здається ніби все так просто.
Робиш канал, запускаєш рідну музику.
Чим потужно стимулюєш артистів до праці.
Люди дивляться рідне, їм це подобається. Людям взагалі властиво любити в першу чергу рідне.
Вони починають ходити на концерти рідних виконавців. Виконавці стають популярними, заробляють собі на життя. Творять з більшим натхненням і, стаючи заможнішими збагачують культурний доробок власного народу.

Всі продюсери і іміджмейкери, креативщики і дизайнери при роботі.
Всі палаци, паби і будинки культури і навіть стадіони - мають свої гроші. А не прогнивають від Кіркорова до Баскова.
Невже це так складно збагнути? Оживає і функціонує цілий сектор життя, який тягне цілі пласти. Ну Боже, це ж так просто і так природно. І це вже зроблено і працює в сотнях держав.
Ні, вони як ідіоти стогнуть, що українське неформат, стогнуть, що шоу бізнесу в Україні нема і продовжують  плазувати перед північним сусідом, що сьогодні вже є й агресором.
Люди, Ви чуєте? Шоубізнесмени стогнуть, що нема шоубізнесу. Люди, які власними руками форматують ефір, і створюють цей формат - стогнуть, що українське неформат. Це просто якийсь прикол. Це щось типу якби Ребров стогнав нам про те, що Динамо погано грає.)
Невже не можна допетрати до того, що все взаємопов'язане? Що це не просто патріотизм, і не лише цілісна і самодостатня держава, з порядком в голові у людей,  а й реальні хороші бізнеси, слава і популярність, і можливо навіть саме твоєї дитини. Чуєш, директор музичного каналу, чи радіостанції? Для чого ти свою дитину власними руками робиш провінцвальною вторсировиною без можливостей і перспектив у власній країні?
Це купа робочих місць, це купа розумних і креативних людей, що реалізують себе у власній країні..., а не держава гопніків-дегенератів, з якими й жити твоїй дитині. Чи вам  так прикольно - жити від приїзду до приїзду звєзди с вєлікай расєї у твою провінційну дешеву халупку, директоре?
Хто ви, власники і директори "українських" музичних каналів і радіостанцій? Зазомбовані совки, другосортні неповажаючі себе провінціали, чи просто зрадники, на зарплаті у Путіна? Чи просто тупо живете сьогоднішнім днем створюючи власними руками своїм дітям даунбас?
Ви як алкоголік, що не може дочекатись хорошої якісної горілки і дудлить смердючу бражку...
Як казав Фьодорич - астанавітесь!)

Немає коментарів:

Дописати коментар