четвер, 3 грудня 2015 р.

Хохол "Слуга народу"

Мушу визнати - вчепило мене до щему відео про "хохлів" у виконанні Зеленського, та творців "Слуги народу". 
Хочу відповісти...
Отже:
Уявімо, друзі, що президентом України у 1999-му став Вячеслав Максимович Чорновіл. Уявімо, що ненажерливі блядюги, що зараз довели країну до цугундера, і у яких зараз "шутом" слуга Зеленський - не вбили Чорновола.
Ну от давайте спробуємо уявити неможливе., що вбивці і не вбили.
Тож українці, нарешті
- обрали українську владу. І країна методично, не помітно, спокійно і безкровно почала розвиватись. Українізуватись. Написані проукраїнські закони, за виконанням яких уважно слідкують технократи. Ще не обкачані пропагандою ватани печально, але смиренно і адекватно сприймають зміни після совка. І потроху відходять в минуле, визнаючи те, що Україна має бути українська. Так само як Польща польська, чи Туреччина турецька.
На 2015-й рік, за 24 роки Незалежності, кожен українець вже прекрасно знає що таке русскій мір. Обізнані. Розуміють методи впливу на людську свідомість, і знають головні прийоми зросійщення народів. Ну, наприклад, знають як прибалти. Кожен в курсі хто такий московит, і чітко усвідомлює чому Україна має те що має. Знає не тому, що кожного українця "бендери" під дулом пістолета примусили вивчити історію, а тому, що:
Створено море українських фільмів, розважальних передач, мультфільмів, серіалів. Написано океан української музики.
Про любов, про звитяги, про боротьбу України, і також про сучасність.
Про все.
Як у нормальних народів.
Одним словом всі українці знають про свою країну так, як ніби оце зараз вони знають про Росію.
Спочатку все було так собі. Не вистачало практики і досвіду робити якісні речі. На бухтіння "сделайте лучше, потом я буду смотреть укрАинское" ніхто не звертав уваги, і продовжували гнути свою лінію і робити українське. Бо адекватні люди розуміють, що 10-річний досвід може з'явитися лише через 10 років. З часом з'явилась і якість. І це почало брати за серце нові покоління українців. Вони проникались гордістю за свою землю, і також творили і докладали в скарбничку української культури все нові і нові шедеври. А не бухали в провінційній депресії під Лєсоповал.
І якби в тому, паралельному житті, в 2015-му році, знімаючи черговий (цей) епізод серіалу "Слуга народу", режисер хотів донести до людей просту думку про те, що цивілізований українець і починається з нас самих, з кожного з нас окремо, з прибраного після себе сміття - він би не оперував московським творінням "хохол", а просто натомість вживав би єдино вірне - "москаль". І це була би свята правда.
Ну бо, банально, вибачте, режисер українського ТБ просто був би в курсі де взялось це свинство, і хто його сюди заніс. Бо режисер українського ТБ сам створив би не один серіал про життя, та існування українців. Був би в курсі скільки людей вимерло після Голодомору, і скільки в хати померших українців було завезено русскомірцев. І знав би як вони ставились до своєї "новой малоросской  родины" та недобитих сусідів українців... І знав би яке блядство вони тут творили.
Так "срать" в домі може лише той, хто просто не вважає цей дім рідним.
Та й..., до того ж режисер ніколи б не наважився назвати свій народ "хохлами". І не тільки тому, що йому б відірвали яйця свої ж, а й тому, що як цивілізована людина, не повторював би й досі імперські зомбо-заготовки.
Та й артист Зеленський, якби поважав свій народ, культуру і мову, якби щось про це знав - ніколи б не наважився виконати таке зухвале блюзнірство. І ніколи б не пропалив ВСЕ своє талановите життя на поповнення російського, а не нашого творчого доробку.  Просто людину, що любить свій народ так, як свою родину неможливо примусити "срать" на нас, і мавпувати один в один ці принизливі і огидні імперські міфи.
Здається, фундаментальні істини...
Але біда в тому, що совкам це всеодно не пояснити. Вони живуть сьогоденням, і їх культ - гроші. І вони не розуміють наслідок тому, що не знають причини. І приклеюючи зелені листочки до сухого дерева щиро дивуються, чому воно не буяє цвітом...
Шкода вас, бездомних творців померлого совка... Ви продукуєте те, що застрягло між минулим і майбутнім. І навіть місця вже Вам у світі нема. Злидні ви безродні. Невігласи...
Але ми, сподіваюсь все одно колись встанемо з цих принизливих колін, хоч би як ви нас не підкошували. І вас, як огидну сторінку нашого життя - ніхто й не згадає. Окрім, хіба москалів, які ще довго будуть нам межі очі тикати вашу ж творчість, розповідаючи, що ми всє разниє і ета нада учітивать...
Історію творять сильні - а не ви. Ви ж, творці і виконавці цього лайна - просто тимчасові пристосуванці. Ви як наркобариги - підносите тихенько наркохворому нову дозу, і вам чхати на все, окрім грошей.
Зневажаю.

Немає коментарів:

Дописати коментар