середу, 27 квітня 2016 р.

Про чеське громадянство

Цікаві фашисти ці європейці, ні краплини співчуття в них нема. :)
Приміром, особи, які ЛИШЕ ХОЧУТЬ здобути чеське громадянство, мають скласти письмовий іспит з чеської мови. Крім цього, потрібно скласти іспит із чеських реалій. Іноземець має знати чим жило і живе чеське суспільство, знати чеську мову і законодавство.
І після складання цих іспитів так жити в країні упродовж щонайменше 5 років. І за цей час потрібно мати в повному порядку сплату податків, забезпечене медичне страхування, мати бездоганні стосунки з поліцією, і навіть не порушувати правила дорожнього руху!
І лише тоді можна буде розглянути Вашу заявку на громадянство цієї країни.

Отаке.)
Уявляєте, як люди, що живуть за такими правилами, наприклад дивились на бажання наших орків взяти в уряд якогось Міклоша і прийняли під це діло в Раді швиденько цілий новий закон! Ви це уявляєте? Під одну людину, швиденько в попихах “незалежний” український парламент, що типу всупереч волі президента не міг назбирати 150 підписів за відставку Шокіна, прийняв цілий закон! А потім лідери нації торгувались до гарячки за портфелі так, що про Міклоша й забули.))  Жесть.) І про закон,який прийняли - теж.
І ще, цікаво от мені - скільки людей, наприклад, за тим круглим горе-столом бебебе-радбезу України змогли би отримати українське громадянство, якби правила були на зразок чеських? 1 чи може аж 2?
А ще кажуть в Чехії,особливо в Карлових Варах живе багато адекватних русскіх. Вони харошиє, Путіна обматюковують, вважають що в Росії бєзпрєдєл, що так адекватні люди жити не можуть і т д. Але чеську мову вчити при цьому не хочуть. І дають хабарі щоб отримати громадянство, і руйнують та розбещують країну... І якби їх туди послати мільйон, вони б там вибрали свого президента і зробили б Новоросію. І далі б тікали вже інші харошиє, які чомусь виявились таки поганцями.
І, власне, це більше схоже на орківський наступ, аніж на втечу.
Це замкнуте коло якесь...
Какая разніца - це ментальність орди.

Немає коментарів:

Дописати коментар