вівторок, 26 січня 2016 р.

Нас кличе у мандри дорога.

- "Нас кличе у мандри дороога" - привітно поспівуючи пісню "Мандрів" відкрив двері пасажирам водій маршрутки.
- Добридень!
- Так, вітаю Вас, пані. Проходьте будь ласка. - провів водій мрійливим і уважним поглядом у салон красиву струнку жіночку, що увійшла. І повернувшись до дороги продовжив рух спостерігаючи за снігом і мугикаючи під носа "Веремія": "Перший сніг, я пам'ятаю перший сніг, він на твоїх губах застиг...".
Проїхавши кілька хвилин жіночка підійшла до водія.

- Зупиніться, будь ласка, ось тут, на перехресті трьох доріг.
- Добре. - І тихенько автоматично потіг пісню гурту "Інший день" - Три дороги, камінь в полі, розійшлися хто куди"...
Жіночка вийшла. Там вже чекали її дітки. Чоловік споглянув радісно на зустріч мами з дітками і, закривши двері, рушив далі, мрійливо замугикавши - "зростають у гніздечку соколятааа"...
Отаке.)
Так, Ви праві - це казка. Такого не буває.
Мрія.
Але.
Гадаєте таке не можливо? - а я скажу що цілком можливо!
Ви думаєте чому водії маршрутки такі хамовиті невігласи? А Ви самі спробуйде впродовж 10 років, щодня, з ранку до вечора, слухати російську попсу і шансон.
Спробуйте бути вічливим і чемним, якщо впродовж 10 років ви будете слухати в паузах між цим лайном лише тупі вульгарні московитські шуточкі-прібауточкі.
Уявили?
А тепер уявіть ще й таке:
Що з Вами би було, якби впродовж цих 10 років Ви слухали гарну, рідну, патріотичну нашу українську музику? Та ще й в перемішку з пізнавально-розважальними передачами, які б виховували у Вас не гостроязике вульгарне блядство, а любов і шану до себе та оточуючих?
Уявили? 10 років! Або й 20...
Адже людина, це така губка, що вбирає в себе весь навколишній світ. І цим просочується до кісток...
Отож.
P.S. Навіяно черговим ложкіним, черговим супер профі екзпєрдом в області шоубізнеса, який розповідав по радіо про те, що "если б у депутатов хватило мозгов подойти к вопросу о квоте с проффессианнальной точки зрения и сделать 37% для укрАинской музьіки в ефире. Больше ніззя, потому что нет". ...
Ух, я шаленію від цих екзпєрдав.

Немає коментарів:

Дописати коментар