суботу, 29 серпня 2015 р.

Тест на національну ідентичність

Цей складний, глобалізований світ заплутав вас? Все складно?
Тоді раджу пройти тест на національну ідентичність. Результат гарантований!
Отже:
Берете одну велику валізу, бажано червоного кольору, і складаєте в неї всі свої російські диски, книги і т д. ВСІ! І Пушкіна з Достоєвським теж! Закриваєте валізу на замок, і ключ віддаєте тещі рівно на один рік. Не переживайте - потім заберете.
За цей рік ви
маєте щонайменше 10 разів сходити на українську виставу в театр, відвідати щонайменше 10 україномовних фільмів, прочитати щонайменше 10 українських книг (5 історичних, 5 художніх) і слухати багато української музики. Важливо, щоб твори були якісними. Перед споживанням - погугліть їх на предмет якості.
В телефоні обираєте україномовне меню і на комп ставите українську вінду. Все що шукаєте в інеті - українською.  Мова операційної системи, програм і мова пошуку - принципово, бо це впливає на результати пошуку. Щоб зрозуміти про що я - наберіть наприклад "Київська Русь" і порівняйте що пише українська вікі, а що російська, яка взагалі викинула з історії цей термін і автоматом перенаправляє на "древнерусское государство".
І найголовніше. Один єдиний рік не послухайте російської музики, не подивіться російських фільмів, і не почитайте російських  книг. Також уникайте радіо і телебачення, "українського" також. Побудуйте свій медіапростір власноруч. Потурбуйтесь про нього самі, не їжте все, що під ногами валяється.
Всього лиш один рік. А останні два місяці року дотисніть себе і ще й почитайте і послухайте новини лише українською.
Вам буде іноді дуже важко. Вас ламатиме, викручуватиме і плющитиме. Ніби як демон з вас буде виходити. Голова буде пухнути від незвичного навантаження, зомбодуша буде задихатись і битиметься в русскомірних істериках по Кіркорову, чи хоч Віагрі якійсь, і благатиме зайти у вконтакте і послухати хоч Макарєвіча. Вас ламатиме як справжнього наркомана.  Але ви терпіть, це ж тимчасово! По закінченню можна буде все! Доведіть собі, що ви маєте силу волі, і можете це зробити! Це буде незабутньо і корисно. Вам може здатись, що ви прожили не рік а 10. Ви відкриєте цілий світ.
Рівно через рік заберіть у тещі ключі, відкрийте і глибоко вдихнувши послухайте 3 пісні: "18 мне уже", "я не такая, я жду трамвая" і "владимирский централ"...
Вітаю вас, тест пройдено!
Тепер ви чітко можете визначити хто ви є.
Якщо ви з жадібністю проковтнули такий спраглий довгоочікуваний музончик і отримали давно забуту насолоду - ви справжній русскій вітязь! Сильний, виносливий і незламний. Істинний. У Ваших жилах, незаперечно - московська кров.
Якщо після почутого ви собі сказали: Боже..., яка тупа гидота, як я це міг слухати раніше? як мене не нудило від цього раніше? як нас методично пихають цим лайном з усіх ефірних щілин на кожному кроці...
Отже, Ви українець. І тепер ви стали перебірливим. Вам тепер не впарити низькосортний непотріб. Ви на очах з ложкіновського хуторянина, що доїдає після русского мєдвєдя перетворились у повноцінного українця, що позбувся комплексу меншовартості. І естетика Вашого побуту тепер вже буде іншої якості.

Немає коментарів:

Дописати коментар