середу, 26 серпня 2015 р.

Як отримати об'єктивного експерта по рюзькоміру.

Беремо якогось сереньостатистичного гваделупця, що ні бельмеса не знає про стару Європу, і не має з цього приводу жодних емоцій. Привозимо в Німеччину і добу катаємо околицями західного Берліну.  Годуємо німецькими стравами, частуєм живим нефільтрованим німецьким пивом на розлив. Далі тепленького, щасливого відвозимо в
аеропорт, говоримо йому - "це була західна Німеччина, тут жодного дня не було рюзькаваміра, запам'ятай". На питання що таке рюзькімір відповідаємо - скоро дізнаєшся.
Далі. Летимо з ним в Самару. Коли він очуняє, робимо з ним те ж саме. Добу катаємо околицями, годуємо пельменями та щами. Поїмо найпопулярнішими напоями - водкой і бражкою. Добу, а не день - це принципово важливо. Бо саме вночі в Німеччині він побачить як виблискує, відпочиває та дише спокоєм цивілізація. А в Самарі серед мороку ви вскочите у яму, яка вирве вам колесо, і доки ви будете намагатись придумати що з цим робити - вас відп...здять аборигени. Потім, за Ваші гроші ви з ними вжретесь в кізяк пальонкою і в безпам'ятстві заснете.
І, далі, якщо гваделупець не вмре у ві сні від страхітливим сновидінь,  якщо він не захлебнеться у власному блювотинні неочунявши, і якщо проснеться і одразу не застрелиться - говоримо йому: а ось це Самара, це "рюзькімір". Зрозумів? І панує він тут 200 років.
З цієї миті, ми маємо найбільш об'єктивного, безпристрасного експерта по рюзькоміру на теренах від Самари до Берліна. Він здатен з максимальною похибкою в 10 років  визначити тривалість перебування рузькаміра на вказаній вами території. І чи є він тут на даний момент в принципі.
Він навіть скаже скільки рюзькомір був на Східній, Центральній чи Західній Україні окремо. І про прибалтів, молдаван, поляків і т д. Точність визначення вас вразить. Залежність дивовижно системна.
Це я Вам зараз розповів про навіяне Литвою, сьогодні, якшошо.)
До речі, я тепер зрозумів, чому москалі так і не змогли проковтнути цих маленьких і гордих прибалтів. Бо місцевість тут нагадує Холодний Яр. Точно як він - лісистий, яристий і незламний. Тільки доглянутий краще... Щось незламне в тих лісах є. Москалі сто раз об таке зуби ламали.
Для себе, пазли під назвою Європа тепер, вважаю відносно зібрав для загальної картинки, дякувати Богу.)
Лишились, шоправда ще омріяні Ірландія і Суомі.) Та... багато іншого.)))
Буду мріяти, вони ж збуваються!

Немає коментарів:

Дописати коментар