суботу, 29 серпня 2015 р.

Кілька днів у Москві

Кілька днів в Москві. Спілкуюсь з горою росіян. Напевне не скажу нічого нового, та все ж узагальню.
Як ви розумієте, як справжньому живому представнику вишиватно-укропо-бЕндеро-хунто-фашистсько-піндосовського табору - мені не уникнути розпитувань про "нучётам у вас".

Отже, грубо кажучи, росіян можна умовно розділити на 2 категорії: "зазомбовані" і "нормальні".
Зазомбовані - це ті, які вірять російському тв. Я з такими не спілкувався ще (а може й спілкувався, бо пару людей були підозріло замкнуті без причини зі мною і безпричинно швидко прощались), але купа "нормальних" на них посилалась і казала, що вони існують.
Нормальні це ті, що вважають і руссо тв і укропо тв брехливою пропагандою (чё мы идиоты в распятых младенцев верить?). Російських військ в Україні нема, а якщо може і є то це професійні найманці - просто добровільно допомагають русскому міру. Світове зло НАТО в Севастополь заходило, тому Кримнаш, американських солдат в Україні - півштатовської армії, на майдані наших вбивали піндоси, і бандера фашистський посіпака. Приблизно так.
Є ще правда трохи унікалів, які вважають, що Путін таки мудак і росіяни таки завинили перед українями, але таких, які не вважають НАТО, Бандеру і США злом - нема. Як нема і таких, хто не мислить по -імперськи. Типу "ви ж с Хмельницким сами попросились". І те, що договір підписувався як союзницький (просто рівноправна взаємодопомога, бо хіба люди, які виборювали роками свою незалежність могли просто попроситись в нову колонію) - й в голову не приходить.
Знаєте народ, в чому трагедія? В тому, що я зараз нікого не образив. Що в розумінні "нормальних" росіян - я все написав так як і є.
Тому у нас українців є два шляхи. Або сліпо лишатись в російській матриці, або попрощатись з русскім міром назавжди. Суто економічні стосунки і все. Бо брехня, що сворювалась століттями - вже абсолютно непереборна.

Немає коментарів:

Дописати коментар