пʼятницю, 21 серпня 2015 р.

Дикувата поведінка, вибачте.

Москалі в істериці, Коноплянка не захотів поговорити з адекватними русскіми...
Ось що пишуть: журналист российского издания Спорт-Экспресс Александр Вишневский, «поведение уважаемого господина Коноплянки мне кажется слегка диковатым, простите».
..."очень важно пытаться начинать сближение между нашими братскими, несмотря на все ужасы и зверства последних полутора лет, народами»
Отаке... Чули?
1. Москалі, затямте, чи як у вас прийнято - зарубітє сєбє на носу,
бо ви вже давно не при тямі - москаль українцю не брат. Ніколи цього не було і не буде. І це не емоційне - це історичне. Якщо вам хтось з території України каже, що він вам брат - це просто означає, що це заблудівшийся москаль, а не українець. В нас таких дійсно чимало, бо ви дуже любите блудити.
2. Не вам, вкотре знову нагнавшим в Україну десятки тисяч своїх терористів і сотні тисяч тон зброї, щоб нас вбивати - розповідати про нашу дикувату поведінку, ясно?
3. Як я стомився бути весь час об'єктивним..., як мені осточортіло входить в положеніє адекватних русскіх, і не гребти під одну лінійку всіх їх. Зрозумійте, осточортіло весь час копирсатись в лайні і шукати там смарагди серед смороду. Просто приходить момент, коли це остогидло вже вкрай і ти просто спускаєш все нахрін в унітаз, як це зробив і Коноплянка....
І хай москальня сходить на істерику, і звинувачує нас в неадекватності - плювати! Бо, бляха, це на нашій землі війна, і війна з москалями.
Забирайтесь звідси під три чорти зі своїми возмущєніями. Часи адекватних українців, що весь час вас розуміють - пройшли. Раша, гудбай! Беріть інтерв'ю у Задорнова.

Немає коментарів:

Дописати коментар