середу, 26 серпня 2015 р.

Про харківський будинок "Слово".

Все ж таки москалі творчі люди. Не кожному таке під силу. Кілька сотень років невпинно розвиватись в улюбленій справі - у філігранній техніці знищення людей - то не кожен зможе.
Я навіть і додуматися б не зміг наприклад до такого:
Є у Харкові такий
собі будинок на колишній вулиці Червоних письменників з назвою "Слово". Цікаво, чи хто з його мешканців знає його історію?
А історія така. Чекісти збудували будинок типу для письменників. Ну і дійсно, чого бігати по всьому Харкову за цими буржуазними елементами? Зібрав всих до купи, взяв попкорн і  слухаєш собі все та дивишся хто в гості сюди ходить.
Уявіть, офіційно: в цьому будинку на 62 квартири (по іншим данним 66 на сьогодні) - лише за кілька років до війни 33 людини розстріляно, і понад 70 репресовано……
Ви можете це собі уявити? Це ж просто м'ясорубка. Пекло на землі.
А скільки  вбито та репресовано гостей, які приходили в гості до мешканців цього будинку - історія полічити взагалі не в змозі. Було багато патріотичної і талановитої молоді, як їх вичисляти? А ось так - зібрав всіх до купи і... Розстріляне відродження.
Нічого не скажеш, профі-вбиці. Їх схоже, як пітбулів - ретельно вивели породу.
То як ви там їх кличете? Братья-славянє  апомнітєсь, чи як? Що саме ви просите їх згадати? Як вбивали нас, вішали, чи як голодом морили? Бо іншого й не було ніколи.

Немає коментарів:

Дописати коментар